Alexx

Alla inlägg den 9 september 2008

Av alexxs - 9 september 2008 16:38

Okej nu sitter jag här igen! var och klättrade igår, vilket var skit längesedan och skit sköj!Det måste jag bara fortsätta med.men det värsta e att jag har så jävla ont efter gårdagen....

Sitter och njuuter till The Red Jumpsuit Apparatus, men snart e det dags att sova en liten stund, e så jävla trött, arg och ledsen. för inget med ändå så mkt. Mitt hjärta gråter för jag en gång följde mitt hjärta men tänkte inte på konsikvensena som var ganska tydliga. Det känns som ingen fattar att jag e ledsen över det,bara tanken å att jag idag inte kan ändra på det gör att jag kan gråta när som, men men sådant e livet. Vissa saker försvinner tidigare än man trott, bara pga en fylla!!!! Men förr eller senare var det ju tvunget att komma fram :S Faan varför gjorde jag det?vad tänkte jag med???! men gjor e gjort och går inte att ändra på.

Vad jag saknar MARTIN! kan du inte vara här?att bara vara i din närhet gör mig lycklig. Var e du?Du får mig att bli glad, du e förstående och förlåter!! Det betyde så jävla mycket att du förlät mig! och litar på mig. de en värd guld och någon bättre än mig, men jag släpper dig inte!Du e min för alltid och det vet du!

nä nu ska jag sova annars kommer jag snart börja gråta:S

puss!!

Ovido - Quiz & Flashcards