Alexx

Alla inlägg den 17 augusti 2010

Av alexxs - 17 augusti 2010 19:20

Jepp, nedräkningen har bärjat, det är cirka exakt 24h kvar inna jag länmar detta företag kanske för gott eller bra för sommaren, vem vet?


Sitter här på labet och ahr 2h kvar innan jag ska gå hem, Vilket innebär att det är 1h och 50min till det att min ögon helst inte ska vara svullna...tror jag klarar det.

Varför ska jag gråta så mkt, gråter för ingeting, bara tanke på allt som inte har med jobbet att göra gör att jag gråter. Känner mig helt slut i huvudet, men vet att jag borde plugga, men att vara ledsen tar all energi ifrån mig.

Var åp Ikea idag, såg tusen människor som antingen var gravida eller gick och bar på en liten parvel. Tillochmed det fick mig att gråta innombords, för vem kan gråta inför folk? Jag som så gjärna vill ha barn, men känner just nu att det inte går så som saker och ting är nu. Vet fasiken inte vad jag ska göra, eller vad jag vill göra. Vem var det som sa att livet var problimatikfritt?? INTE JAG IAF!

Just nu önska jag mig så mkt, men inget av det får jag. Utan det enda som jag får är ett liv som jag inte vet avd jag ska göra mde det...


Ovido - Quiz & Flashcards